Oliver Pasemko

IMG_8984

Over Oliver

hee hoi mijn naam is Oliver, ik ben 31 jaar oud en woon sinds 6,5 jaar in Nederland.
Oorspronkelijk kom ik uit Engeland(Londen) en heb ervaring opgedaan met werken in verschillende landen in diverse sectoren.
Hier in Nederland heb ik mijn passie voor fysiotherapie ontdekt en mijn vaardigheden voor mensen helpen mogen realiseren. 

Fysiotherapie bestaat uit verschillende delen en specialisaties. Wat mij sterk aanspreekt en motiveert is het diagnosticeren van de klacht. Het is een puzzel, een heel interessante, complexe, multidimensionale puzzel die bij elke patiënt opnieuw begint.

Met een holistische aanpak en samenwerkend met verschillende disciplines zoals de podotherapeut, osteopaat en manuele therapeuten ben ik onderdeel van een krachtig team met veel mogelijkheden en collectieve kennis.

Ik geef core-stabililty lessen aan groepen van 8 mensen tegelijk en draai medische fitness groepen van maximaal 4 mensen. Meestal behandel ik sporters van alle niveaus en leeftijden.

Opleiding / loopbaan

Ik ben een fysiotherapeut en werk sinds 2020 bij Sportplein & Braakhuizen. Mijn werk zorgt ervoor dat ik mij voldaan voel, ik kan mensen helpen om fijn te bewegen, sporten en genieten van het leven.

Binnen de fysiotherapie vak specialiseer ik mijzelf in echografie, shockwave, oefentherapie en fascia manipulatie.

Bij pees klachten maak ik meestal eerst een echo om te kijken precies waar de blessure zit en hoe belastbaar het weefsel is. Bij chronische klachten en calcificaties pas ik shockwave therapie toe en daarna gaan we de zaal in om te trainen.

 

Ieder mens heeft z’n eigen verhaal, historie en een klacht
waarmee hij of zij bij de therapeut belandt. Ik vind het zoeken naar de oorzaak en het behandelen van de klacht de leukste uitdaging in mijn vak.

Daarbij is het belangrijk om de patiënt goed te leren kennen om beter te kunnen achterhalen waar de oplossing te vinden is.

Doordat je de patiënt beter leert kennen is er ook tijd voor een grapje en blijft de behandeling wat luchtig. De kwaliteit van de behandeling hoog houden blijft hierbij zeer belangrijk.

Werken bij Sportplein Eindhoven bevalt me zo goed omdat samen met ons team zorgen wij dat elke patiënt is gezien en begrepen in het geheel, wij zorgen voor kwaliteit en doen alles wat mogelijk is om oplossingen te vinden en onze patiënten te helpen.

Wij werken allemaal uit ons hart, een patiënt is een persoon en geen nummer. Binnen ons team, lunchen we samen en vaak koken voor elkaar. We halen echt plezier uit ons werk en samen werken en streef allemaal voor het best mogelijk, daarom zijn wij zo een krachtig team. Dit combinatie vind ik uniek en daarom werk ik bij Sportplein.

'Het leren kennen van de patiënt is belangrijk in ons vak'

Afspraak maken?

Contact ons via onderstaande formulier of bel 040-7600090.