Ons team

Oliver Pasemko, fysiotherapeut

 
"Ik sport en fitness al heel mijn leven en ik maak gebruik van die ervaring en kennis als ik bezig ben met patiënten. Elke patiënt is anders, en dus ik maak gebruik van mijn eigen aanpak en zorg zodat de vraag van elke patiënt wordt meegenomen in in haar of zijn behandeling. Mijn grootse passie ligt in de uitdaging van de diagnostiek puzzel, waar ik kan gebruik maken van mijn klinische redeneren om de patiënt zo efficiënt en effectief mogelijk zijn doel te laten bereiken.
Door mijn afstudeerstage bij Topsupport Eindhoven heb ik mijn focus wat verlegd naar sportfysiotherapie. Werken met topsporters was vooral heel interessant omdat er vaak erg diep gezocht moet worden naar de oorzaak van hun klachten."

Job van Beek, osteopaat - sportosteopaat

Job heeft een achtergrond als oefen-therapeut waarna hij de opleiding tot osteopaat heeft gevolgd. Tevens heeft Job de opeiding dry needling gedaan. Hij heeft door zijn sportachtergrond als hockeyer daarom een brede visie op het oplossen van lichamelijke klachten. Momenteel begeleidt hij samen met Ruud Berkers het Nederlands Schoonspringteam en Alecto Cyclingteam. 

Ruud Berkers, sportfysiotherapeut

Ruud is in 2008 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en heeft in 2011 de opleiding tot Physical Rehabilitation Trainer (sportfysiotherapie) aan het IAS afgerond. Daarnaast heeft Ruud een Medical Taping cursus gevolgd, wat veel toegepast wordt bij sporters. Ruud is fervent voetballer, werkt voor de KNZB en heeft in het verleden onder andere voor hockeyclub Oranje Zwart gewerkt. Joost Haaksman, fysiotherapeut - manueel therapeut

Joost Haaksman is sinds 2001 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Daarna heeft hij in 2008 de opleiding master in de manuele therapie afgerond. Nu heeft hij zich gespecialiseerd in dry needling, waardoor hij specialist is op het gebied van stoornissen aan het houdings-en bewegings apparaat.

Ulrike Arts, (sport)podotherapeut

Sinds 1998 is Ulrike werkzaam in de (sport)podotherapie en behandelt zij patienten van jong tot oud met uiteenlopende klachten. Inmiddels is zij een van de weinige sportpodotherapeuten van Nederland. Tijdens haar jarenlange ervaring als podotherapeut heeft zij voortdurend contact gelegd met andere disciplines om een zo optimaal mogelijk resultaat voor de patient te verkrijgen. Het samenwerken op Sportplein Eindhoven is dan ook de ideale gelegenheid om u nog beter van dienst te zijn 

Jeroen van Duursen, osteopaat - sportosteopaat

Jeroen heeft na het volgen van de opleidingen tot fysiotherapeut en sportfysiotherapeut de opleidingen osteopathie, sportosteopathie, dry needling en Action Typing gevolgd. Inmiddels heeft hij de afgelopen 15 jaar gewerkt op Grand Prix wedstrijden, 4 WK's en 5 EK's. Daarnaast is hij osteopaat voor KNWU, PSV handbal, Eindhoven Atletiek en meerdere profwielrenners en profvoetballers. 

Bas Bartels, podotherapeut

In de afgelopen vier jaar heb ik met veel plezier gewerkt en is het voor mij duidelijk geworden dat ik het juiste vak heb gekozen. Het klachtenvrij kunnen maken van een patiënt is waar ik het voor doe. Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat de patiënt zich op zijn of haar gemak voelt gedurende de behandeling. Sinds dag één voel ik mij welkom in het team van Sportplein. Het werken gaat er ontspannen aan toe, iedereen staat voor elkaar klaar en niks is te veel gevraagd. De samenwerking en korte lijntjes met elkaar zijn ideaal voor mezelf, maar uiteraard ook voor de patient."


Wietse van der Werf, echo 

Als manueeltherapeut ben je gespecialiseerd in orthopedische klachten met in het bijzonder het functioneren van de gewrichten. Ik wil me als echografist blijven verbeteren en verdiepen in het vak en de mogelijk-heden dit deze techniek met zich mee brengt. 


Wietse legt zich bij Sportplein Eindhoven volledig toe op het uitvoeren van echo's.

Lonneke van de Spek

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in gezondheid en alles wat daarmee te maken heeft. Met de nodige levens- en werkervaring in heel diverse richtingen, heb ik mijn passie gevonden in shiatsu. Ik kwam voor het eerst in aanraking met deze vorm van drukpuntmassage tijdens een stoelmassage op mijn toenmalige werk als redacteur bij diverse tijdschriften. Ik vond het fascinerend wat het met met me deed en dacht: "Als ik ooit wat anders wil gaan doen dan is dit het."

Thomas Briels, podotherapeut

Thomas is een geboren Antwerpenaar die zijn studie aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven heeft afgerond. Met zijn achtergrond als tophockeyer (wereldkampioen met Belgie, landskampioen met Oranje Rood en zilver met Belgie op de Olympische Spelen) is Thomas perfect bij Sportplein op zijn plek om patienten met sportblessures te helpen.