Fysiotherapie bij Sportplein Eindhoven

De fysiotherapeuten bij Sportplein Eindhoven

Fysiotherapie en sportfysiotherapie (Joost Haaksman, Ruud Berkers Femke van Moorsel, Thomas van Baal, Erik Biermans en Oliver Pasemko) bij Sportplein Eindhoven is gericht op het diagnostiseren, behandelen en het voorkomen van klachten en blessures aan het houdings- en bewegingsapparaat. Tevens behandelen wij duizeligheidsklachten.

 

Onze werkwijze

Een belangrijk onderdeel binnen de praktijk is de actieve en persoonlijke begeleiding. De nieuwe accommodatie aan sportpark De Hondsheuvels leent zich hier uitstekend voor. Een professioneel ingerichte trainingszaal voor de fysiotherapie en sportfysiotherapie met ernaast de atletiekbaan geven ideale trainingsmogelijkheden. 

Klachten en blessures worden door ons behandeld met verschillende specialisaties. Sportfysiotherapie, manuele therapie, dry needling en medical taping worden ingezet om blessures te verhelpen en om voorwaarden te creëren om zo het actieve revalidatieproces zo goed en snel mogelijk te doorlopen.

Behandelingen op basis van meting

Meten wordt in de fysiotherapie steeds belangrijker. Daarom heeft Sportplein Eindhoven nu de beschikking over een Cosmed-Fitmate! Hiermee is het mogelijk voor de sportfysiotherapeuten om op een betrouwbare manier uitspraken te doen over conditie, met Vo2 max en anaerobe drempel. 

Met deze gegevens kunnen onze fysiotherapeuten een goed trainingsadvies geven. Ook bieden wij de mogelijkheid om een uitgebreide lichamelijke check te doen, waarbij naast de conditie ook de bloeddruk, het cholesterol, de bloedsuikerwaarde en het vetpercentage kunnen worden bepaald.

Afspraak maken?

Contact ons via onderstaande formulier of bel 040-7600090.