Joost Haaksman

IMG_8965

Over Joost

Ik ben Joost, fysio-manueeltherapeut bij Sportplein Eindhoven. Samen met Jeroen van Duursen en Ulrike Arts hebben we onze praktijken gebundeld en is Sportplein Eindhoven ontstaan op het sportterrein aan de Hondsheuvels. 

De omgeving is omringd door sportclubs, maar dat neemt niet weg dat ik het zowel leuk vind om sporters te behandelen maar zeker ook de mensen die niet sporten. Iedereen is welkom! 

De praktijk is laagdrempelig, waardoor mensen zich snel thuis voelen bij Sportplein Eindhoven. Samen met de goede samenwerking met kundige collega’s is dit voor mij de ideale werkplek. Ik ga dagelijks op de fiets naar mijn werk en ben met regelmaat op de padelbaan te vinden.

Opleiding / loopbaan

Nadat ik ben afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut ben ik daarna direct verder gegaan met het behalen van de master manuele therapie. 

Na het behalen van deze diploma in 2006 ben ik ook gestart bij Fysio Braakhuizen als manueel therapeut. In 2009 ben ik daar in het maatschap gekomen. 

In 2009 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met dry needling. Daar werd ik zo enthousiast van de resultaten dat ik besloot hierin verder te gaan.

Ieder mens heeft z’n eigen verhaal, historie en een klacht
waarmee hij of zij bij de therapeut belandt. Ik vind het zoeken naar de oorzaak en het behandelen van de klacht de leukste uitdaging in mijn vak. Daarbij is het belangrijk om de patiënt goed te leren kennen om beter te kunnen achterhalen waar de oplossing te vinden is.

Doordat je de patiënt beter leert kennen is er ook tijd voor een grapje en blijft de behandeling wat luchtig. De kwaliteit van de behandeling hoog houden blijft hierbij zeer belangrijk.

'Wanneer iemand tevreden naar buiten gaat is mijn dag geslaagd!'

Afspraak maken?

Contact ons via onderstaande formulier of bel 040-7600090.