Ulrike Arts

IMG_8982

Over Ulrike

Mijn naam is Ulrike Arts. Ik ben podotherapeut bij Sportplein Eindhoven en een van de mede-grondleggers van dit mooie paramedisch centrum.

In ons paramedisch team op Sportplein Eindhoven bundelen we kennis, expertise en ervaring. Onze unieke samenwerking maakt het mogelijk dat jij zonder problemen over kunt stappen naar een andere discipline. Of dat je een gecombineerde behandeling binnen ons team krijgt.

We delen onze kennis en kennen elkaars sterke punten. Daarmee kunnen we iedereen een zo goed mogelijke behandeling te geven. Of je nou sporter of niet-sporter bent: iedereen is bij ons welkom!

Opleiding / loopbaan

Na mijn studie podotherapie ging ik in 1998 aan de slag in een particuliere praktijk. Op een gegeven moment begon het toch weer te kriebelen en in 2011 rondde ik de studie sportpodotherapie af.

Tijdens deze opleiding werd mijn interesse naar de multidisciplinaire aanpak nog groter. Handelen, denken in oplossingen en gebruik maken van elkaars expertise, dat zijn voor mij de ingrediƫnten om tot een goed resultaat te komen.

Sinds 2012 hebben we deze krachten gebundeld bij Sportplein Eindhoven.

Voeten laten ons dansen, lopen, spelen en sporten en ze geven ons de vrijheid om ons te kunnen verplaatsen waar we maar naartoe willen.

Maar een voet beweegt nooit alleen! Hij maakt altijd onderdeel uit van een zogenaamde beweegketen. Daarom is het belangrijk om niet alleen de voet te beoordelen, maar de hele beweegketen.

Door te kijken naar het grote plaatje, kan ik jou als patiƫnt zo goed mogelijk helpen.

'Een voet beweegt nooit alleen!'

Afspraak maken?

Contact ons via onderstaande formulier of bel 040-7600090.